Lyxig mat

Under sensommaren och tidig höst finns det en mängd utsökta råvaror att tillgå, både i våra skogar och från lokala marknader. Som ni kanske vet älskar vi att prova nya recept och så här i semestertider har det funnits extra mycket tid till att experimentera i köket. Vi har lagat lyxig mat i form av smörstekta kantareller på surdegsbröd, ackompanjerat av goda ekologiska viner. De lokala skogarna har varit fulla av blåbär och vildhallon, vilket resulterat i många goda fruktpajer. I höst har vi stora planer på att utöka våra hobbyprojekt som går ut på att prova alla Michelin och White Guide-restauranger i Stockholmstrakten. Ett något dyrt nöje kanske många tycker, men det är vår största passion och med hjälp av smidiga smslån kan vi förverkliga våra drömmar. Vi kommer givetvis att uppdatera bloggen med våra omdömen och inspirerande matbilder.

Mat är livets njutning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation